vrijdag 25 juli 2014

TIP: LOOM BAND-IT & GET RICH


Het is weer zover er is een nieuwe rage overgewaaid vanuit natuurlijk…America!?!
 
Ik heb de loom-bandjes leren kennen door ons Amélie, mijn metekindje. Ze heeft ondertussen al een grote doos vol met gekleurde elastiekjes waarmee ze wel honderden armbandjes kan loomen (= weven). Alle kleuren zijn beschikbaar, zelfs elastiekjes met 2 kleuren en met glitter in verwerkt, je kan het zo gek maar niet bedenken. Het is wel ideaal en goedkoop om bij je outfit te combineren. Per armband heb je zo’n 27 elastiekjes nodig en op 5 minuten heb je al een loom-bandje. En ja de meter moet er ook mee showen en kan zelfs al een armbandje maken ;-)


 
Er zijn ook al veel celebrities mee gespot, ja die moeten toch ook de creaties van de kleine dragen nietwaar ;-). De elastiekjes zijn een ideaal tijdverdrijf voor de kinderen in de vakantie en vooral op regenachtige dagen. Op You Tube kan je duizenden instructiefilmpjes terugvinden om niet alleen de armbandjes te maken maar ook sleutelhangers en nog veel meer creatieve dingen.

Wel nu is er een Britse Kathryn Burnand vrouw op het geniale idee gekomen om uit 24.000 gekleurde loom-bandjes deze jurk te weven en daarna te koop aan te bieden op Ebay. Ondertussen werd deze jurk verkocht voor £ 170.100 (= € 214.000) geboden. Maar liefst 137 mensen deden reeds een bod!?

Ze deed er maar liefst 45 uren over op 3,5 weken om de jurk te weven en het koste haar £ 45  (€ 57) aan elastiekjes nl. 40 zakjes van 600 loom-bandjes. Het model van de jurk is haar 12 jarige dochter:
 

Dus een goede raad: ga snel zo’n loom-bandjes kopen, wees creatief en misschien kan je er een aardig centje mee bijverdienen ;-)

 
Veel succes!

Liefs Evy

XOXO


1 opmerking:

  1. Deze ontwerpen zullen het echt te maken op de markt. Dank u voor het goed lezen

    BeantwoordenVerwijderen