dinsdag 24 juni 2014

HIPANEMA BRACELET



De HIPANEMA (afkomstig van het woord heup en de populaire regio in Rio de Janeiro, Ipanema)  armbanden zijn ontworpen door 2 Parijse meisjes Delphine & Jenny die elkaar ontmoet hebben op de stranden van Rio De Janeiro. 

Tijdens hun gesprekken begonnen ze over de interessante kralenarmbanden te praten die door de lokale bevolking gemaakt werden en de meisjes ontdekte dat ze dezelfde problemen ondervonden met deze armbanden, ze waren niet gemakkelijk af te doen. Oorspronkelijk zijn de Braziliaanse kralenarmbanden niet bedoeld om af te doen. Van zodra ze om de pols van iemand worden gedaan, zijn ze bedoeld om er voor altijd om te blijven. Natuurlijk verslijten dit soort armbanden snel wanneer men ze altijd draagt en uiteindelijk moeten ze losgesneden worden.
 
De meisjes besloten toen ze terugkeerden naar Parijs, een Braziliaanse armband te ontwerpen die afgedaan kon worden.

Uiteindelijk werden de Braziliaanse armbanden voorzien van een chique magnetische sluiting. Deze sluiting is sterk genoeg om onder de meeste omstandigheden bij elkaar te blijven maar kan ook gemakkelijk verwijderd worden door er een klein rukje aan te geven.

De armbanden zijn allemaal met de hand gemaakt en bestaan uit parelkraaltjes, schelpen & felgekleurde garen.

fluo armbanden van SS collectie van 2014
Ze zijn echt een topper, mooie kleuren en ze geven ook nog eens licht in het donker:


Ik heb gekozen voor de fluo pink bracelet
 
 

Deze armbanden kosten € 49,41 en zijn bij Monshowroom te koop, reken wel € 8 extra voor thuislevering en € 7 extra voor levering bij een Kiala punt. Als nieuwe klant kan je wel een aankoopbon van € 10 bedingen, zodat je toch nog een beetje voordeel kan doen.

HIPANEMA heeft nog andere mooie modellen, hieronder een paar van mijn favorieten:


Heb nog 3 mooie armbandjes tijdens de solden op de kop kunnen tikken bij The Fashion Store in Veerle die normaal € 69 per stuk kosten. Bij Goldie in Hasselt heb ik deze armbandjes ook onlangs  gespot
 


 
Bekijk ook de website van hipanema, daar kan je nog meer foto's en info terugvinden, bij boutiques kan je de shops terugvinden.


Wie heeft er al zo'n armband?

Liefs Evy
XOXO

Geen opmerkingen:

Een reactie posten