woensdag 30 juli 2014

JUWELENONTWERPSTER IN THE SPOTLIGHT: BY BOE



Het sieraden label By Boe werd opgericht door ontwerpster Annika Inez. Annika is geboren in Zweden en ze verhuisde naar New York waar ze creatieve ervaring heeft opgedaan op gebied van 'design' zoals o.a. binnenhuisinrichting en het ontwerpen van schoenen. Door haar passie voor juwelen opende ze in 2000 een kleine boetiek met atelier in Manhattan (NY). Annika vervaardigt fijne, delicate, vrouwelijke & originele sieraden met de hand. Ze gebruikt hierbij nieuwe en vintage materialen van over de hele wereld en die mixt ze met 14 karaats goud of sterling zilver.

Sinds 2004 is By Boe een succesvol label over gans de wereld en de creaties worden zelfs regelmatig door celebrities gedragen.

By boe wordt verkocht op haar website By Boe, maar je kan ze ook terugvinden op Famousbox en Little Soho. Check ook de verkooppunten en bijkomende info op haar website.

Ik heb me alvast laten verleiden door deze 2 prachtige oorringen. De Calico Earring Cuff was iets wat ik al lang zocht, verfijnt en niet te opvallend. De Talon earring is iets wat je altijd kan dragen, hiermee moet je wel voorzichtig zijn, want dit zijn heel fijne en delicate oorbelen, je kan ze best in het bijhorende plastic zakje bewaren. Beide oorbelen zijn vervaardigd uit 14-karaat goud.


Calico Earring cuff E 503 € 50

Talon Earrings E496 € 30

De juwelen zitten verpakt in een plastic zakje en een fris wit zakje met grijze letters.




Wat vinden jullie ervan?
Liefs Evy

XOXO


Geen opmerkingen:

Een reactie posten